Intimnosti 1​.​1

by Kompilacija Intimnosti

/
  • Streaming + Download

     

1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13.
14.
15.
16.
17.
18.
19.
20.
21.

about

Muzika iz soba za ljude u sobama, jedna je od inicijalnih misli zbog koje sam se odlučio na čitav posao oko organizovanja i spravljanja kompilacije koja je pred vama.
Izvođače sam kontaktirao prema sopstvenom nahođenju, ne vodeći računa o žanru. Jedna od retkih smernica koje sam dao izvođačima je da muzika koju pošalju može biti slušana u mraku. Neki od izvođača su aktivni, drugi se po prvi put predstavljaju u ovom izdanju. Budući da sam dao vrlo labave smernice, nisam želeo da utičem na umetničku slobodu izvođača, i shodno tome, svaki oblik cenzure je bio isključen.
Po prijemu kompozicija, jedina intervencija koju sam načinio je približno ujednačavanje glasnoća. Nakon nekoliko dana intenzivnog preslušavanja, došao sam do sadašnjeg redosleda kompozicija. Nikakav drugi razlog, osim prosto slušalačkog, nisam koristio u kreiranju redosleda.
Intimnosti su zamišljene kao kvartalna kompilacija, te u februaru 2017. godine, možete očekivati narednu.

credits

released November 11, 2016

Na kompilaciji su učestvovali: Buha, Drone Travolta, András Juhász, Potez 29, Jutro na polju lavande, Jesenji orkestar, Čopor, Dako Loop Orchestra, Ponton, Дреамкрафт, Hton, Colophon, Marko Paunović, Suuba, The Fischermen, Manja Ristić, Lordan Skenderović, Ivan Čkonjević i Igor Stangliczky

tags

license

all rights reserved

about

Kompilacija Intimnosti Novi Sad, Serbia

contact / help

Contact Kompilacija Intimnosti

Streaming and
Download help